2020-05-06

  • Ажилчдын биеийн халууныг үзэж нэвтрүүлэх
  • Ажлын малгай, хувцас, гутал, улавч өмсөх 
  • Маск, тусгай амны хаалт зүүх 
  • Хүнтэй 1.5-2 метрийн зайнаас харьцах
  • Хүнс, хоол үйлдвэрлэх, худалдах зэрэг Хүнс, хоол үйлдвэрлэх, худалдах зэрэг Хүнс, хоол үйлдвэрлэх, худалдах зэрэг шат дамжлага бүрт спиртэн суурьтай гар ариутгагч байршуулж хэрэглэхспиртэн суурьтай гар ариутгагч байршуулж хэрэглэхспиртэн суурьтай гар ариутгагч байршуулж хэрэглэх
  • Нэг удаагийн бээлий хэрэглэж тайлах бүрт гараа заавал савандаж угаах
  • Хоол бэлтгэх өрөө, талбай, хатуу гадаргууг ахуйн хэрэглээний халдваргүйжүүлэх бодисоор 2 цаг тутам цэвэрлэх
  • Аяга, таваг, халбага, сэрээг ахуйн хэрэглээний халдваргүйжүүлэх бодисоор сайтар угаах

·          Түүхий, хагас  боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг зориулалтын дагуу хадгалах боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг зориулалтын дагуу хадгалах
боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг зориулалтын дагуу хадгалах

  • Хүргэлтийн үйлчилгээний ажилтан амны хаалт зүүж, бээлий өмсөх
  • Ажилчдад коронавируст халдварын эмнэлзүйн шинж тэмдэг, урьдчилан сэргийлэлтийн талаар мэдээлэл өгөх
  • Коронавируст халдвараас урьдчилан сэргийлэх зөвлөмжийг ил тод байршуулах
  • Ажилчдыг урьдчилан сэргийлэх үзлэгт тогтмол хамруулах
  • Хоол хүнс бэлтгэх, хадгалах өрөөг шавьж мэрэгчээс хамгаалах